Web Analytics

Tarieven & Reserveren

Seizoenen

Laagseizoen

4 mei tot 11 mei

Middenseizoen

27 april tot 4 mei
1 juni tot 6 juli
31 augustus tot 14 september

Hoogseizoen

6 juli tot 31 augustus

Tarieven 2024 per week in €
PrijsPersonenLaagMiddenHoog
Gîte Brantôme4 à 572010601480
Gîte Ribérac4630 9601330
Gîte Bergerac472010601480
Gîte Périgueux4 à 579012301810
Gîte Le Petit Bost479012301810
Gîte Angoulême687013101890
Gîte Thiviers687013101890
Safari Lodgetent410601630
Safari Lodgetent612301790
 • Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, opgemaakte bedden, keukenlinnen, elektriciteit, water en gas ten behoeve van koken. Tevens bieden wij gratis gebruik van internet op ons terras.
 • Handdoeken om te douchen en badlakens voor het zwembad dien je zelf mee te nemen.
 • Er is een mogelijkheid om douche handdoeken te huren. Een pakket, bestaande uit een grote en een kleine handdoek, kost € 5,00.
 • De toeristenbelasting bedraagt € 2,50 per dag per persoon vanaf 13 jaar.

Borgsom

De waarborgsom bedraagt € 200 per accommodatie, welke je binnen 3 weken na vertrek teruggestort krijgt. Eventuele schade zal met deze borg verrekend worden.

Huisdieren mee

In overleg met ons is het meestal toegestaan een huisdier mee te nemen.

Roken

Zowel in de gîtes als in de safaritenten is roken niet toegestaan.

Wisseldag

De wisseldag voor aankomst en vertrek is op zaterdag. In het voor- of naseizoen kan in overleg hiervan worden afgeweken.
In verband met de eindschoonmaak gelden de volgende tijden :
Aankomst vanaf 16.00 uur
Vertrek uiterlijk om 10.00 uur

Aanbetaling

Bij de verhuur van de vakantiewoningen vragen we een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag. Het restantbedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode betaald te zijn. Indien je reserveert of boekt binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode, dient het gehele bedrag in één keer betaald te worden.

Reserveringsformulier

Vul s.v.p het onderstaande formulier in, je ontvangt zeer snel een antwoord.
De door jou ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en worden niet gedeeld met derden.

.formbg { border: 0px solid #dde9ce75 } .insertedcode { background: none; color: #393939; } .btn-warning { background-color: #f7b080 !important;}
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul s.v.p uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Selecteer s.v.p een datum

Selecteer s.v.p een datum
Dit veld is verplicht
Leeftijd van de kinderen*
Selecteer s.v.p een optie
Selecteer s.v.p een optie
Selecteer s.v.p een optie
Selecteer s.v.p een optie
Selecteer s.v.p een optie

De door jou ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en worden niet gedeeld met derden.

Algemene voorwaarden

Met de betaling aan Domaine Le Bost bevestig je met de hieronder beschreven voorwaarden akkoord te gaan.

 1. Reserveren
  Je kunt telefonisch, via de website, of per mail reserveren. Deze reservering is pas definitief na ontvangst van 50 % van de totale huursom binnen twee weken na de datum van reservering.
  Het restant van de huursom en de borg dient 6 weken vóór aankomstdatum voldaan te zijn. Bij reservering binnen 6 weken voor aankomstdatum dienen de totale huursom en de borg direct betaald te worden.
  Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald, de annuleringsvoorwaarden zijn dan onverminderd van kracht (zie punt 2).
 2. Annulering
  Hoe spijtig ook, het kan voorkomen dat de geplande reis naar Frankrijk, door onverhoopte omstandigheden niet door kan gaan. We adviseren dan ook een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Dit voorkomt onverwachte kosten op het moment dat het al vervelend genoeg is dat je verblijf bij ons niet door gaat.
  Als het restant 6 weken voor aanvang van de huurperiode niet betaald is, wordt de boeking als geannuleerd beschouwd.
  Bij annulering door huurder, tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode, wordt 50 % van de totale huursom in rekening gebracht.
  Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode is de volledige huursom verschuldigd en zal alleen de borg terug betaald worden.
 3. Aansprakelijkheid huurder en waarborgsom
  Tijdens het verblijf in de vakantieaccommodatie van Domaine Le Bost is de huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde accommodatie, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Schade, veroorzaakt door jouw toedoen en/of door jouw reisgenoten / gasten, dient geheel vergoed te worden aan de verhuurder.
  De borg bedraagt € 200 per accommodatie. Deze dien je te betalen met het restant van de huursom en wordt binnen 3 weken na je vertrek, met aftrek van onvoorziene kosten zoals beschadiging van goederen of meubilair, terugbetaald per bank.
 4. Aansprakelijkheid
  Domaine Le Bost kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook (inclusief het zwembad), berokkend aan of door huurders van de accommodaties.
 5. Maximale bezetting, gasten en huisdieren
  Je dient het maximum aantal personen van de accommodaties, vermeld op onze website, te respecteren.
  Gasten dienen altijd te worden aangemeld.
  Huisdieren : alleen in overleg toegestaan.
 6. Aankomst
  Je hebt betaald voor je accommodatie inclusief : eindschoonmaak, beddengoed, elektriciteit, gas ten behoeve van koken, water en gebruik van het zwembad. De huurperiode gaat in op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur. De accommodatie wordt schoon aan je opgeleverd.
 7. Vertrek
  De dag van vertrek van de verhuring staat op je bevestiging vermeld. Op deze dag van vertrek dien je je accommodatie uiterlijk om 10.00 uur te hebben verlaten. Je dient bij vertrek de accommodatie veegschoon op te leveren (aanvegen, op orde brengen, meubilair terugzetten, afwas gedaan, afval, glas, plastic in de daarvoor bestemde containers, koelkast, fornuis en oven schoon) en het beddengoed bij vertrek te verzamelen en bij de voordeur te deponeren. Bij niet juist gebruik c.q. Niet juist achterlaten van de gehuurde accommodatie, kunnen aanvullende schoonmaak- of herstelkosten worden doorberekend.
Domaine Lebost Kindvriendelijke Vakantie Dordogne1
Domaine Lebost Kindvriendelijke Vakantie Dordogne2
Domaine Lebost Kindvriendelijke Vakantie Dordogne3
Domaine Lebost Kindvriendelijke Vakantie Dordogne4