Web Analytics

Eten & Drinken

Ochtend

Elke ochtend gaat Jet op pad om bij verschillende bakkers jullie brood- en croissant bestelling op te halen. In de tussentijd perst Menno de sinaasappels voor verse jus d’orange die je tevens kunt bestellen op de brood bestellijst de dag van te voren. Jullie bestelling voor het ontbijt ligt vanaf 8.30 klaar. Het zijn dan ook veelal de kinderen die de brood ophaal missie hebben en natuurlijk kun je dan ook een heerlijk kopje koffie, of een lekkere cappuccino komen drinken op ons terras in het Franse ochtendzonnetje.

Ontbijt, broodjes, koffie Domaine Le Bost voor een gezellige familie vakantie in de Dordogne Frankrijk
Ontbijten bij Domaine Le Bost
Broodjesservice Domaine Le Bost vakantie bij Nederlanders in de Dordogne

Table d’hôtes

Lekker eten bij Domaine Le Bost familie vakantie accommodaties in de Dordogne
Gezellig avondeten Domaine Le Bost familievakantie kleinschalig Dordogne

Om nou helemaal van je vakantie te kunnen genieten, kan je vrijblijvend vijf keer in de week aanschuiven bij de table d’hôtes op ons terras. Je geeft je de dag van te voren hiervoor op. Chef Menno is van alle markten thuis. Van pasta Bolognese op de dag van aankomst, tot lasagne, pannenkoeken, 3 gangen menu, met natuurlijk een menu voor de kindjes en niet te vergeten, de uitgebreide BBQ toe. Ook in het voor-en naseizoen! Alles is vers en huisgemaakt, Menno kookt met liefde.

Buffet lekker eten voor kinderen tijdens vakantie bij Domaine Le Bost Frankrijk
Pannenkoeken eten bij Domaine Le Bost, ideale vakantie met kinderen in Frankrijk
Table d'hôtes bij Domaine Le Bost Dordogne

Borrelen

Hoe heerlijk is het om op ons terras te komen borrelen en ondertussen de kinderen te zien ravotten op het terrein? Een pineau de Charente, een aperol Spritz, onze lokale bieren van Champdorée niet te vergeten en al wat we nog meer hebben in ons ruime assortiment. Zowel eind van de middag als later op de avond genieten van de mooie verhalen die men “autour d’un verre” aan elkaar vertelt. Wij schuiven dan ook graag aan!

Borrel Apéro Domaine Le Bost vakantie accommodaties voor families in de dordogne
Borrelen gites en safaritenten Domaine Le Bost
Avondborrel bij Domaine Le Bost vakantie voor families kindvriendelijk Nederlands gesproken

De ijsbel

De ijsbel van Domaine Le Bost kindvriendelijke vakantie in de Dordogne

Als de kinderen hun bordje leeg hebben gaan ze spelen op het terrein zodat de ouders verder kunnen genieten van hun maaltijd.
En als de bel gaat… dan komen uit alle hoeken en gaten de kinderen aangestormd om een ijsje uit te zoeken! Ja, die ijsbel is inmiddels legendarisch en staat symbool voor alles wat vakantie hoort te zijn bij ons.
En wie mag vanavond de bel luiden?

De ijsbel van Domaine Le Bost  - kinderen ijsje uitzoeken - vakantie bij Nederlnders in Frankrijk