Domaine Le Bost | www.domaine-lebost.com

Sportieve activiteiten

 

Eindeloze wandeltochten

In de omgeving van Thiviers ligt 270 km. aan gemarkeerde wandelpaden op u te wachten. Gedetailleerde kaarten zijn te verkrijgen op het Office du Tourisme, maar ook wij kunnen u adviseren over de mooiste wandeltochten. De wandeling langs de oude spoorbaan (16  km), van Thiviers naar Saint-Pardoux-la-Rivière bijvoorbeeld, is een must voor iedere wandelliefhebber.

 

 

 

Prachtige fietstochten

Het wordt er voor de fietser steeds gemakkelijker op om grote wegen te mijden en te kiezen voor rustigere en mooiere alternatieven. Dus wat houdt u tegen? Niet alleen gezond voor lichaam en geest, maar ook de ideale manier om onze streek te ontdekken in alle rust en vrijheid op uw eigen tempo. 

Bij het office de tourisme in Thiviers zijn gedetaillerdeleerde kaarten aanwezig, waarop uitgezette tochten reeds zijn aangegeven. Let wel op: voor de meeste tochten in ons gebied moet u beschikken over een redelijke conditie. Heuvels zijn nu eenmaal glooiend.  

 

 

 

Kano huren 

Er zijn diverse plekken waar u een kano kunt huren. De tocht van Brantôme naar Bourdeille is een leuke, niet te lange tocht. De tocht begint door Brantôme, langs het oude klooster en via twee barrages langs de Moulin, het bekende restaurant bij de brug. Onderweg dienen meerdere barrages te worden genomen. Een verkoelende middag op het water, ideaal voor een hete dag.
Allo Canoës en Brantôme Canoë. Beiden de moeite waard!!

 

 

 

Tennis

Thiviers beschikt over drie mooie tennisbanen. Wanneer u bij ons te gast bent, kunnen wij een baan voor u reserveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Golf  

De golfers onder u kunnen hun hart ophalen op de prachtigste 18 holes golfbanen. 

Op zo’n uur afstand (of minder) vindt u bijvoorbeeld: 

www.golfdeperigueux.com 

www.marterie.fr 

www.golfdelapreze.com 

 

 

Paardrijden 

Paardrijden in de Dordogne is een onvergetelijke gebeurtenis. Het prachtige landschap met tal van paden door bossen, open valleien en heuveltoppen is bij uitstek geschikt voor tochten op het paard. 
Voor de kinderen ook een fantasche belevenis. Graag helpen wij je om ergens te reserveren.

 

 

 

 

 

 

Contact

Domaine Le Bost

Le Bost

24800 Thiviers

Dordogne, Aquitaine

Frankrijk

Tel: +33 (0) 5.53.62.93.69

Mobiel: +33 (0) 6.04.16.39.50

Disclaimer